Data: 2014-10-26 10:26:09
Temat: Re: Ratunku, wegańska uczta
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2014-10-26 05:58, bbjk pisze:
> W dniu 2014-10-25 21:41, FEniks pisze:
>
>> Tilapii nigdy nie jadłam, ale na oko to nie widzę podobieństwa do soli,
>
> Bo to trzeba mieć szczególne oko.
>
> Bardzo lubię tłuste ryby, np halibuta, choć tak, jak Qra uogólniła -
> wszystkie lubię. Z tymi tłustymi paradoks, bo tłuste mięso innych
> stworzeń trudno mi tknąć.
Halibut świeży bywa w Lidlu, ale rzadko. A ponieważ jest drogi, to nie
ma zbyt wielu chętnych na niego i już przestaje być świeży.
Kiedyś udało mi się kupić filety dopiero co po dostawie i zrobiłam z
niego roladki z pesto. Niebo w gębie.
Ewa
|