Data: 2011-06-13 09:59:35
Temat: Re: Wątróbki z dorsza.
Od: Paulinka <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2011-06-13 11:49, jagr pisze:
> Użytkownik "Ikselka" napisał w wiadomości grup
> dyskusyjnych:16linwu2jyfya$.w31i7yxgwu1$.dlg@40tude.
net...
>
> Wątróbki jak wątróbki.
> Kiedyś chciałem znaleźć w necie sposób (technologię) konserwowania ryb w
> puszkach, która kompletnie unicestwia ości. Ości w konserwach są kruche
> i nie zauważa się ich w czasie jedzenia. W przetworach domowych trzeba
> starannie
> filetować. Zna ktoś z Was tę tajemnicę? Jak zrobić potrawę, żeby nie
> trzeba było
> bawić się z grzebaniem i wyczesywaniem ości? Jak oni to robią?
Wpisz w google groups 'smakołyk rybny'.
--
Paulinka
|