Data: 2009-02-12 12:31:32
Temat: Re: Żurrrrr
Od: Jan Werbiński <j...@j...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Theli" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:gn13qd$7ol$1@opal.icpnet.pl...
> Jan Werbiński pisze:
>> Jak zakwasić mąkę na żurek? Wszędzie znajduję przepisy z użyciem
>> gotowego, naładowanego konserwantami żurku w proszku.
>>
>
> A nie mozesz uzyc gotowego butelkowego zakwasu?
Co to jest gotowy butelkowy zakwas?
Przypuszczam, że zdrowiej jest zrobić sobie swój, bez konserwantów. Mam cały
worek mąki żytniej. :-)
--
Jan Werbiński O0oo....._[:]) bul, bul, bul
Prywatna http://www.janwer.com/
Nasza siec http://www.fredry.net/
|