Data: 2009-02-12 12:51:38
Temat: Re: Żurrrrr
Od: Theli <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jan Werbiński pisze:
> Użytkownik "Theli" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:gn13qd$7ol$1@opal.icpnet.pl...
>> Jan Werbiński pisze:
>>> Jak zakwasić mąkę na żurek? Wszędzie znajduję przepisy z użyciem
>>> gotowego, naładowanego konserwantami żurku w proszku.
>>>
>>
>> A nie mozesz uzyc gotowego butelkowego zakwasu?
>
>
> Co to jest gotowy butelkowy zakwas?
>
To jest zakwas, ktory producent zrobil i zapakowal w butelki ;)
Jedyny obrazek, jaki znalazlam to http://www.zphbanpol.com.pl/?a=3
Czesto w sklepach stoi w lodowce, stad moja teza o braku konserwantow, a
w skladzie ma wlasnie maka zytnia.
th
--
http://theli.fotosik.pl/albumy/534167.html
|