Data: 2009-02-12 13:21:31
Temat: Re: Żurrrrr
Od: Jan Werbiński <j...@j...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Theli" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:gn15te$9d9$1@opal.icpnet.pl...
> To jest zakwas, ktory producent zrobil i zapakowal w butelki ;)
> Jedyny obrazek, jaki znalazlam to http://www.zphbanpol.com.pl/?a=3
> Czesto w sklepach stoi w lodowce, stad moja teza o braku konserwantow, a w
> skladzie ma wlasnie maka zytnia.
Ale po co mam chodzić po sklepach, jeżeli wszystkie składniki mam w domu w
ilościach wystarczających na obiad dla 1000 osób???
Nie wydaje Ci się to bez sensu???
Zakwas do chleba robię bez problemu. Pytanie teraz jak kwasić mąkę na żurek?
--
Jan Werbiński O0oo....._[:]) bul, bul, bul
Prywatna http://www.janwer.com/
Nasza siec http://www.fredry.net/
|