Data: 2015-02-15 00:40:00
Temat: Re: bigos
Od: Anai <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 14.02.2015 o 19:52, Trybun pisze:
> Za mało mięsa i kiełbasy do tej ilości kapusty. Nie ma potrzeby dodawać
> tej białej kapusty do kwaszonej. Także zbędne sa te wszystkie kostki
> rosolowe i maggi. Warto za to dodać śliwki suszone/wędzone i kminek.
> Także ten przecier pomidorowy to nie jakaś konieczność.
Może to miał być bigos dworcowy...
- a jeśli nie to dodałabym do tej listy wina ciut :)
--
Pozdrówki
Anai
*** MóJ SŁitAśNy TofFanY BloGasEk: http://kuchniaanai.blogspot.com/ ***
~*~ Moje słit focie: http://infobot.pl/r/26aE *
http://annamagdalenape.deviantart.com/gallery/ ~*~
*** moje aukcje: http://tiny.pl/qjgtx ***
"Jesteśmy tylko szczególnie zaawansowaną w rozwoju odmianą małp na
niezbyt ważnej planecie, krążącej wokół całkiem przeciętnego Słońca. (S.
Hawking)
|