Data: 2003-06-26 06:57:19
Temat: Re: moj dzem
Od: y...@a...pl
Pokaż wszystkie nagłówki
> >Tak sobie czytam te dyskusje na temat dzemow na zelfixie i nadziwic sie
> >nie moge, ze te dzemy sa popularne w kraju, gdzie kazdy robil zwykle
> >dzemy, bez chemii, bez trucia sie, po prostu cukier i owoce.
> >Ja robie co roku kilka dzemow, nigdy nie uzywam do nich chemii. Teraz
> >ograniczamy kalorie, wiec robie dzemy niskocukrowe, zaledwie 20% (1 kg
> >cukru na 5 kg owocow). Robie rowniez klasyczne konfitury, 1:1 cukru i owocow.
> >Magdalena Bassett
>
> ech ta mlodziez dziasiaj ;))
> mnie tez to dziwi, bo w sumie nie ma niczego prostszego niz dzem,
> albo konfitury do zrobienia (bez fixow).
> czy ktos wie dlaczego te zelifixy musza byc w uzyciu?
>
> Pierz
> K.T. - starannie opakowana
Krysia, Magda
ja! ja! Ja jestem chetna zrobic prawdziwe konfitury/ dzem bez zelfiksow :-))
Czy mozecie napisac jak robicie Wasze przetwory?
Agnieszka
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|