Data: 2007-10-04 18:56:52
Temat: Re: naturalne barwniki do ciasta
Od: "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:fe3bos$fe$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Bardzo dobrze się sprawdzają kolorowe kisiele. Ich głownym składnikiem
> (prócz barwinków spozywczych) jest mąka ziemniaczana, więc znajdź przepis
> na biszkopt z mąką ziemniaczaną w składzie (są takie) i zastąp
Dzięki. To w takim razie pewnie pokoloruję warstwy kremu i dodam do nich
kisiel, bo przepis na biszkopt mam już sprawdzony i tylko z niego zawsze
piekę - chcę mieć gwarancję, ze się uda.
Ale z tym kisielem to ciekawy pomysł. Pomyślę, jak wkomponować go w krem.
Barbara i Marysia
|