| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!feeder.erje.net !1.eu.feeder.erje.net!feeder2.ecngs.de!ecngs!feeder.ecngs.de!81.171.118.63.MISM ATCH!peer03.fr7!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news. neostrada.pl!unt-spo-a-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-ma il From: "rageofhonor" <w...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Zmiękczanie mięsa - czym i jak? Date: Mon, 27 Jul 2015 15:08:39 +0200 MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5931 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.6157 Lines: 5 Message-ID: <55b62d5f$0$8390$65785112@news.neostrada.pl> Organization: Telekomunikacja Polska NNTP-Posting-Host: 89-68-70-207.dynamic.chello.pl X-Trace: 1438002527 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 8390 89.68.70.207:4206 X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl X-Received-Bytes: 1135 X-Received-Body-CRC: 122865585 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:364890 Ukryj nagłówki Jak zmiękczyć mięso by było soczyste i praktycznie rozpływało się w ustach? | |
Zobacz także