następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Als <1...@1...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Przyrządzanie tatara. Date: Tue, 20 Jan 2009 21:07:34 +0100 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 24 Message-ID: <1...@4...net> NNTP-Posting-Host: apn-77-112-100-220.gprs.plus.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="utf-8" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1232482129 7771 77.112.100.220 (20 Jan 2009 20:08:49 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 20 Jan 2009 20:08:49 +0000 (UTC) X-User: als70 User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl Hamster/2.1.0.11 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:319163 Ukryj nagłówki Od razu się przyznam - lubię tatara. Nie jest to dla mnie problem, dla |
Zobacz także