Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Festiwal Słoików Świata Re: Festiwal Słoików Świata

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Festiwal Słoików Świata

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!goblin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neost
rada.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
From: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Subject: Re: Festiwal Słoików Świata
References: <542fc2d4$0$24023$65785112@news.neostrada.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<543034da$0$12643$65785112@news.neostrada.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<543110e9$0$12637$65785112@news.neostrada.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<m0t7ss$sui$1@node1.news.atman.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<5432cf68$0$18079$65785112@news.neostrada.pl>
<m0ujsq$cps$1@node1.news.atman.pl>
<5432dc5f$0$3159$65785112@news.neostrada.pl>
<m0umet$fui$1@node1.news.atman.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<m0vsnk$nnp$1@node1.news.atman.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<a...@g...com>
<776tru5b218w$.1dm5fdf34jqq0$.dlg@40tude.net>
<54350604$0$3161$65785112@news.neostrada.pl>
<m1326e$bik$1@node2.news.atman.pl>
Organization: : : :
Date: Wed, 8 Oct 2014 13:07:54 +0200
User-Agent: slrn/1.0.2 (Linux)
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Message-ID: <s...@f...lasek.waw.pl>
Lines: 28
NNTP-Posting-Host: 77-253-217-116.static.ip.netia.com.pl
X-Trace: 1412766475 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 12643 77.253.217.116:45228
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:357193
Ukryj nagłówki

Pani Basia napisała:

> Co do obelg - szkoda gadać, każdy widzi, to jak z tym koniem.

Koń w takiej sytuacji jako jedyne rozwiązanie widzi zdrowe kopnięcie.
I to jest różnica.

>> A bakłażana to najbardziej lubię zapiekanego z pomidorem i mozzarellą.
> Mnie chyba najbardziej przeszkadza jego konsystencja. Ale cieszą oko
> świeże lśniące na straganie.

Co złego jest w konsystencji? Inna jest ona w przypadku bakłażana
położonego na grillu -- czy to w celu późniejszego potraktowania
go pastą z orzechów lub czymś takim (jak było na obrazku), czy
odwrotnie, by był on dodatkiem do większego dania. Zupełnie inna
w ajvarze, bez którego ten nie mógłby być, a jak ktoś nie wie, że
tam jest, to się nie domyśli. W przypadku smażenia/duszenia będzie
ona jeszcze inna, pośrednia. Największą sztuką jest, by znaleźć
właściwą, bo ona szybko się zmienia. I żeby kolejność była dobra
-- co dodane przed nim, a co po nim, bo to wiele zmienia.

Jarek

--
řekli mi Seš lempl
nechej to koňovi má větší hlavu
a velká hlava jak známo
rodí velké myšlenky

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
08.10 bbjk
08.10 FEniks
08.10 bbjk
08.10 bbjk
08.10 FEniks
08.10 bbjk
08.10 FEniks
08.10 FEniks
08.10 bbjk
08.10 FEniks
08.10 Jarosław Sokołowski
08.10 bbjk
08.10 Jarosław Sokołowski
08.10 FEniks
08.10 Jarosław Sokołowski
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Sztuka Edukacji wer. 6462
Próbna wiadomość
Jakie znacie działające serwery grup dyskusyjnych?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6