Data: 2016-03-06 12:18:45
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: stefan <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2016-03-06 o 09:44, Qrczak pisze:
>
> Karkóweczka śliczna, ale ja to raczej zrobię schab lub polędwicę, o, na
> przykład tak:
> http://smacznapyza.blogspot.com/2014/12/suszony-scha
b-wieprzowy-na-ostro-schab.html
>
>
> Q
Też dobre ale z doświadczenia wiem, że ten tłuszczyk karczkowy dodaje
smaku :)
Kiedyś pod Kijowem jadłem tak przyrządzona polędwicę końską. Ale za
żadne skarby nie chcieli podzielić się przepisem, a moja wątroba wtedy
po litrze na pysk wysiadała :) A teraz prawie nic :(
pozdr
Stefan
---
Ta wiadomość została sprawdzona na obecność wirusów przez oprogramowanie antywirusowe
Avast.
https://www.avast.com/antivirus
|