Data: 2016-03-06 12:23:38
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: stefan <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2016-03-06 o 12:18, stefan pisze:
> W dniu 2016-03-06 o 09:44, Qrczak pisze:
>>
>> Karkóweczka śliczna, ale ja to raczej zrobię schab lub polędwicę, o, na
>> przykład tak:
>> http://smacznapyza.blogspot.com/2014/12/suszony-scha
b-wieprzowy-na-ostro-schab.html
>>
>>
>>
>> Q
> Też dobre ale z doświadczenia wiem, że ten tłuszczyk karczkowy dodaje
> smaku :)
> Kiedyś pod Kijowem jadłem tak przyrządzona polędwicę końską. Ale za
> żadne skarby nie chcieli podzielić się przepisem, a moja wątroba wtedy
> po litrze na pysk wysiadała :) A teraz prawie nic :(
> pozdr
> Stefan
Acha, jeszcze chciałbym powiedzieć wam, co na temat dojrzewających mięs
powiedział mi taki szpenio spod Parmy: Stefano, najważniejsze przy tej
robocie sa trzy rzeczy: najlepsze mięso, dobrane przyprawy i czas.
bardzo długi czas.
No to byłoby na tyle
pozdr
Stefan
---
Ta wiadomość została sprawdzona na obecność wirusów przez oprogramowanie antywirusowe
Avast.
https://www.avast.com/antivirus
|