« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!.P OSTED!not-for-mail From: bbjk <a...@b...cc> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki? Date: Wed, 11 Feb 2015 18:48:16 +0100 Organization: ATMAN - ATM S.A. Lines: 15 Message-ID: <mbg4l0$tt$1@node2.news.atman.pl> References: <mbfk14$8s3$1@dont-email.me> <mbfor3$k9u$1@node2.news.atman.pl> <mbg12m$58m$1@dont-email.me> <mbg34f$uvv$1@node2.news.atman.pl> <mbg3pb$ijq$1@dont-email.me> NNTP-Posting-Host: 83.218.107.182 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: node2.news.atman.pl 1423676896 957 83.218.107.182 (11 Feb 2015 17:48:16 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 11 Feb 2015 17:48:16 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:31.0) Gecko/20100101 Thunderbird/31.4.0 In-Reply-To: <mbg3pb$ijq$1@dont-email.me> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:360885 Ukryj nagłówki W dniu 2015-02-11 o 18:34, Pszemol pisze: |
Zobacz także