Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki? Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!.P
OSTED!not-for-mail
From: bbjk <a...@b...cc>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Date: Wed, 11 Feb 2015 18:48:16 +0100
Organization: ATMAN - ATM S.A.
Lines: 15
Message-ID: <mbg4l0$tt$1@node2.news.atman.pl>
References: <mbfk14$8s3$1@dont-email.me> <mbfor3$k9u$1@node2.news.atman.pl>
<mbg12m$58m$1@dont-email.me> <mbg34f$uvv$1@node2.news.atman.pl>
<mbg3pb$ijq$1@dont-email.me>
NNTP-Posting-Host: 83.218.107.182
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: node2.news.atman.pl 1423676896 957 83.218.107.182 (11 Feb 2015 17:48:16 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Wed, 11 Feb 2015 17:48:16 +0000 (UTC)
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:31.0) Gecko/20100101
Thunderbird/31.4.0
In-Reply-To: <mbg3pb$ijq$1@dont-email.me>
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:360885
Ukryj nagłówki

W dniu 2015-02-11 o 18:34, Pszemol pisze:

> Ciekawy jest fragment na wyrabianiu ciasta bez masła i wprowadzaniu
> go potem - czy jest na to jakieś wyjaśnienie "techniczne"? Bo w moim
> przepisie tego nie było, chyba że coś pomieszałem...
Wyjaśnienia technicznego nie znam, to jeszcze szkoła Babci, że do
drożdżowego masło daje się po pierwszym wyrośnięciu, zawsze tak robię,
jak nauczyłam się w dzieciństwie. Pewnie i na to jest kilka sposobów,
ten zawsze się sprawdza.

> Twoje ciasto nie było za bardzo sprężyste?
Ładnie się plecie i dobrze wyrasta.
--
B.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
11.02 XL
11.02 XL
11.02 Pszemol
11.02 Pszemol
11.02 bbjk
11.02 Pszemol
11.02 XL
11.02 Pszemol
11.02 XL
11.02 bbjk
11.02 Pszemol
11.02 Pszemol
11.02 bbjk
11.02 bbjk
11.02 Pszemol
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?