Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Ratunku, wegańska uczta Re: Ratunku, wegańska uczta

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Ratunku, wegańska uczta

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!go
blin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt
-spo-a-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Date: Sun, 26 Oct 2014 11:14:08 +0100
From: FEniks <x...@p...fm>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:24.0) Gecko/20100101 Thunderbird/24.6.0
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Ratunku, wegańska uczta
References: <m2b36g$ah8$1@node2.news.atman.pl> <m2e2sp$9n4$1@node2.news.atman.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<m2fann$1rt$1@node1.news.atman.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<m2g9ud$2mh$1@node1.news.atman.pl>
<544bcf0d$0$18095$65785112@news.neostrada.pl>
<m2gj7n$ckh$1@node1.news.atman.pl>
<544bd22e$0$18088$65785112@news.neostrada.pl>
<1e8auu7teylv8$.rfefwpqhd4sd$.dlg@40tude.net>
<544bfce0$0$11149$65785112@news.neostrada.pl>
<m2hv2j$q4q$1@node1.news.atman.pl>
<544cbe31$0$11147$65785112@news.neostrada.pl>
<m2if6c$avd$1@node1.news.atman.pl>
In-Reply-To: <m2if6c$avd$1@node1.news.atman.pl>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 18
Message-ID: <544cc971$0$12645$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 83.10.188.177
X-Trace: 1414318449 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 12645 83.10.188.177:2101
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:358280
Ukryj nagłówki

W dniu 2014-10-26 10:34, bbjk pisze:
> W dniu 2014-10-26 10:26, FEniks pisze:
>
>> Halibut świeży bywa w Lidlu, ale rzadko. A ponieważ jest drogi, to nie
>> ma zbyt wielu chętnych na niego i już przestaje być świeży.
>> Kiedyś udało mi się kupić filety dopiero co po dostawie i zrobiłam z
>> niego roladki z pesto. Niebo w gębie.
>
> Najbardziej lubię po prostu z grilla z odrobinką gremolaty na nim (po
> upieczeniu). A jeśli położymy na podściółce z rukoli, dodamy maleńkie
> kolorowe pomidorki i na to też trochę gremolaty, to już wypas w pełni.

Wypróbuję i tak, ale te moje roladki też niemiłosiernie proste były.
Pomaziałam filety pesto (chyba bazyliowe było), zawinęłam każdy filecik
z suszonym pomidorem z zalewy w środku, trochę skropiłam oliwą i
upiekłam w naczyniu w piekarniku.

Ewa

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
26.10 Jarosław Sokołowski
26.10 Alek
26.10 Qrczak
26.10 Qrczak
26.10 Qrczak
26.10 Qrczak
26.10 Jarosław Sokołowski
26.10 Qrczak
26.10 XL
26.10 Stefan
26.10 XL
26.10 XL
26.10 XL
26.10 XL
26.10 XL
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?