| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed. atman.pl!goblin1!goblin.stu.neva.ru!peer02.fr7!news.highwinds-media.com!newsfee d.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-a-01.news.neostrada.pl!news .neostrada.pl.POSTED!not-for-mail Date: Mon, 27 Jul 2015 21:09:56 +0200 From: wolim <n...@p...tu> User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:31.0) Gecko/20100101 Thunderbird/31.7.0 MIME-Version: 1.0 Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak? References: <55b62d5f$0$8390$65785112@news.neostrada.pl> In-Reply-To: <55b62d5f$0$8390$65785112@news.neostrada.pl> Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit Lines: 21 Message-ID: <55b6820d$0$27528$65785112@news.neostrada.pl> Organization: Telekomunikacja Polska NNTP-Posting-Host: 176.120.122.22.telemedia.pl X-Trace: 1438024205 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 27528 176.120.122.22:50893 X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl X-Received-Bytes: 1924 X-Received-Body-CRC: 1253327743 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:364893 Ukryj nagłówki W dniu 2015-07-27 o 15:08, rageofhonor pisze: | |
Zobacz także