Data: 2015-02-10 08:53:00
Temat: Re: Błędy przy pieczeniu chleba pszennego
Od: Trefniś <t...@m...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu .02.2015 o 01:51 animka <a...@t...wp.pl> pisze:
(...)
> Mam jakąś grzałke-ruszt (bez widelca) w piekarniku, to można go chyba
> używac także jako elektrycznego. Najważniejsze jest to, że w kuchence
> jest najważniejsze: gaz, a ja wolę piec w kuchence gazowej, co tez
> czynię jak piekę ciasto.
No tak - Fagor-Mastercook. Kibicuję im, bo to ciekawy precedens. Syndyczka
(skoro feministki chcą kaleczyć język - to ja nie będę stawał w poprzek)
nie chce sprzedać fabryki, czeka na lepsze oferty. Sąd i wierzyciele się
burzą. Posądzenia o próbę zawłaszczenia fabryki przez kolegów partyjnych
syndyczki. Ale to Unia Pracy, więc może być ciekawie :)
Jeśli pieczesz jakiekolwiek ciasta w tym piekarniku, na pewno sobie
poradzisz.
Jeśli z Twojego adresu wywalę "tonieja" - będzie prawidłowy?
Z dziesięć lat temu przygotowałem taką ulotkę nt. pieczenia chleba.
Akurat dla osób, które chcą zacząć - chętnie prześlę (pdf, 76 KB).
Ulotka sprawdziła się w praktyce kilkakrotnie.
--
Trefniś
|