Data: 2013-05-23 02:36:43
Temat: Re: Polska Kuchnia
Od: Stachu Chebel <s...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 23 Maj, 00:39, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
> Dnia Wed, 22 May 2013 15:26:48 -0700 (PDT), Stachu Chebel napisał(a):
>
> > A teraz HIT !! Niedawno w BARDZO ładnej knajpie pod Olsztynem
> > zamówiłem sobie pstrąga smażonego. No i jak go spierdzielić? No cóż,
> > można przesolić, można niedosolić, można przypalić - ot takie kuchenne
> > "wpadki" każdemu się zdarzają. Tymczasem... NIE, NIE, nic z tych
> > rzeczy... Panienka podała mi FILET z pstrąga upitraszony w panierce z
> > bułki tartej!! Wstałem, wyszedłem, nie zapłaciłem, pojechałem dalej i
> > zeżarłem ShitBurgera u makdonalda.
>
> A, a ten pstrag w bule to mi spowodował cierpniecie zębów na samą myśl :-)
> --
Ta buła do pśtronga to faktycznie powoduje cierpnięcie wszelakich
organów. Ale FILETOWANIE pśtronga, to już jest TOTALNY IDIOTYZM!!
|