Data: 2017-05-21 10:42:40
Temat: Re: Pyszny biały ser.
Od: Trefniś <t...@m...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu .05.2017 o 07:00 Ikselka <i...@g...pl> pisze:
> Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>> Roman Rogóż
>>> Tu nie chodzi o to ser, ale o hobby. Jak z wędkarstwem albo winiarstwem
>>>
>>
>> Nie, akurat "tu" chodzi o SER. Żadne tam hobby.
>> Ser biały z masowej produkcji ZAWSZE jest zbyt kwaśny i ma zbyt ścięte
>> białko. Jest kwaśną, twardą i rozsypującą się, ciężkostrawną bryłą
>
> Albo przeciwnie - przekwaszoną, nieodciśniętą z serwatki bryłą ledwie
> trzymających się razem gruzełków, pływającą w tejże serwatce.
Ikselka, przestań już obijać się o ściany jak pijak.
Najpierw krzyk "ZAWSZE jest zbyt kwaśny i ma zbyt ścięte białko",
ale już za chwilę "Albo przeciwnie".
:)
Spróbuj choć raz _nie_ _gotować_ słodkiego mleka, nie zniszczysz jego
białek, co z takim krzykiem krytykujesz!
--
Trefniś
|