Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki? Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!eternal-september.org!feeder.eternal-september.org!mx02.eternal-september
.org!.POSTED!not-for-mail
From: "Pszemol" <P...@P...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Date: Wed, 11 Feb 2015 10:47:54 -0600
Organization: A noiseless patient Spider
Lines: 1
Message-ID: <mbg12m$58m$1@dont-email.me>
References: <mbfk14$8s3$1@dont-email.me> <mbfor3$k9u$1@node2.news.atman.pl>
Reply-To: "Pszemol" <P...@B...com>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=response
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Injection-Date: Wed, 11 Feb 2015 16:47:18 +0000 (UTC)
Injection-Info: mx02.eternal-september.org;
posting-host="9424a822006a6d9424abf2477577313e"; logging-data="5398";
mail-complaints-to="a...@e...org";
posting-account="U2FsdGVkX1/nlATJ79vPJDCfM4TI92Y4"
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V14.0.8117.416
In-Reply-To: <mbfor3$k9u$1@node2.news.atman.pl>
X-Newsreader: Microsoft Windows Live Mail 14.0.8117.416
Importance: Normal
Cancel-Lock: sha1:ARpG1ytsALlQjlUOaYDuMKNIPzE=
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:360875
Ukryj nagłówki

"bbjk" <a...@b...cc> wrote in message news:mbfor3$k9u$1@node2.news.atman.pl...
> W dniu 2015-02-11 o 14:05, Pszemol pisze:
>> Zainteresował mnie ten przepis bo zdjęcia wyglądają bajecznie pięknie
>> :-)))
>> http://www.thefreshloaf.com/node/19830/36-hours-sour
dough-baguette-everything-i-know-one-bread
> Piekłam podobną metodą lodówkową nie bagietki, lecz chałki,
> wychodzą b. dobre, tylko faktycznie trzeba czasu.

Chałki? Te żydowskie chlebki plecione z ciasta z jajkami?

Brzmi ciekawie... Ja zrobiłem jedną chałkę ale "normalną".
Miałem wprawdzie problemy z lepieniem warkocza bo ciasto
zrobione z użyciem tłuszczu więc się trochę słabo kleiło, ale
było bardzo dobre do zjedzenia mimo że się trochę rozplotło w piecu.

Opowiedz proszę więcej o swojej chałce - jakiego przepisu użyłaś i czemu w
lodówce?

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
11.02 Pszemol
11.02 bbjk
11.02 Pszemol
11.02 bbjk
11.02 XL
11.02 XL
11.02 Pszemol
11.02 Pszemol
11.02 bbjk
11.02 Pszemol
11.02 XL
11.02 Pszemol
11.02 XL
11.02 bbjk
11.02 Pszemol
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?